• Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408

    2017 . Sa Tuna, Begur

    La parcel•la se situa a Begur. Elevant de la cota del carrer es beneficia de les vistes que posseeix el lloc amb les illes Medes, el Massís del Montgrí i els Pirineus com a teló de fons.
    El projecte reinterpreta l’arquitectura mediterrània amb els recorreguts, les vistes i el lloc com a protagonistes. El plantejament de l’edifici s’explica a partir d’una sèrie de volums blancs que es disposen al llarg de la parcel•la, de manera que els diferents elements de l’habitatge es desenvolupen dins de cada un d’aquests. Els espais de circulació serán els encarregats d’unir aquestes caixes, contenidores del programa funcional de l’habitatge. A través d’aquests espais l’interior i l’exterior es fonen en un, generant mirades diagonals que ens recorden en tot moment en el bell lloc en el qualens trobem.
    L’habitatge s’orienta cap al mar i protegeix del vent la zona on hi ha la piscina, el jardí i els dos porxos creant un microclima molt especial.
    Des del jardí s’accedeix a les cobertes que, igual que a l’interior de l’habitatge, genera miradors i espais d’estada podent-recórrer al complet des d’uncostat a un altre.

  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408
  • Casa 1408

    2017 . Sa Tuna, Begur

    La parcel•la se situa a Begur. Elevant de la cota del carrer es beneficia de les vistes que posseeix el lloc amb les illes Medes, el Massís del Montgrí i els Pirineus com a teló de fons.
    El projecte reinterpreta l’arquitectura mediterrània amb els recorreguts, les vistes i el lloc com a protagonistes. El plantejament de l’edifici s’explica a partir d’una sèrie de volums blancs que es disposen al llarg de la parcel•la, de manera que els diferents elements de l’habitatge es desenvolupen dins de cada un d’aquests. Els espais de circulació serán els encarregats d’unir aquestes caixes, contenidores del programa funcional de l’habitatge. A través d’aquests espais l’interior i l’exterior es fonen en un, generant mirades diagonals que ens recorden en tot moment en el bell lloc en el qualens trobem.
    L’habitatge s’orienta cap al mar i protegeix del vent la zona on hi ha la piscina, el jardí i els dos porxos creant un microclima molt especial.
    Des del jardí s’accedeix a les cobertes que, igual que a l’interior de l’habitatge, genera miradors i espais d’estada podent-recórrer al complet des d’uncostat a un altre.