• Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura

    2018 . Palau-Sator. Baix Empordà. Girona.

    L’edifici del nou estudi de Nordest Arquitectura es troba situat a un antic paller de Palau-Sator, un poble medieval de Girona (Catalunya).
    La nostra intervenció proposa respectar totes les parts de l’edifici original, mostrant-les i potenciant-les al màxim i acceptem les parts modificades durant la vida de l’edificació, mantenint les que ens serveixen i eliminat les que realment no tindran cap tipus d’utilitat per al nou ús.
    La reforma i la seva materialització dialoga amb els materials originals mitjançant el contrast i la superposició amb els nous materials que composen els diferents espais que formen el programa de necessitats del nou estudi.
    L’organització dels espais i la seva distribució respecten la lògica de l’estructura existent i l’adapta als nous requeriments funcionals. A la planta baixa es desenvolupen els espais públics, recepció, sala de reunions i serveis. La distribució es resol mitjançant tres peces tancades i una de semitancada disposades a les cantonades que alliberen un espai en forma de creu per a les circulacions i espais d’us polivalent. A la vegada, aquest espai central de circulació es relaciona amb la plaça mitjançant la vidriera de l’entrada, de manera que l’interior esdevé una continuació de l’espai públic exterior. La planta primera s’utilitza com a espai de treball. Un espai diàfan sense divisions, on el protagonista és una gran taula on tot l’equip treballa en paral·lel. Aquest espai s’organitza a partir del mobiliari, el qual fet a mida i dissenyat dins el context del projecte, defineix les característiques organitzatives de la planta.

  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura
  • Estudi NordE/t Arquitectura

    2018 . Palau-Sator. Baix Empordà. Girona.

    L’edifici del nou estudi de Nordest Arquitectura es troba situat a un antic paller de Palau-Sator, un poble medieval de Girona (Catalunya).
    La nostra intervenció proposa respectar totes les parts de l’edifici original, mostrant-les i potenciant-les al màxim i acceptem les parts modificades durant la vida de l’edificació, mantenint les que ens serveixen i eliminat les que realment no tindran cap tipus d’utilitat per al nou ús.
    La reforma i la seva materialització dialoga amb els materials originals mitjançant el contrast i la superposició amb els nous materials que composen els diferents espais que formen el programa de necessitats del nou estudi.
    L’organització dels espais i la seva distribució respecten la lògica de l’estructura existent i l’adapta als nous requeriments funcionals. A la planta baixa es desenvolupen els espais públics, recepció, sala de reunions i serveis. La distribució es resol mitjançant tres peces tancades i una de semitancada disposades a les cantonades que alliberen un espai en forma de creu per a les circulacions i espais d’us polivalent. A la vegada, aquest espai central de circulació es relaciona amb la plaça mitjançant la vidriera de l’entrada, de manera que l’interior esdevé una continuació de l’espai públic exterior. La planta primera s’utilitza com a espai de treball. Un espai diàfan sense divisions, on el protagonista és una gran taula on tot l’equip treballa en paral·lel. Aquest espai s’organitza a partir del mobiliari, el qual fet a mida i dissenyat dins el context del projecte, defineix les característiques organitzatives de la planta.