• Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401

    2016 . Sa Tuna, Begur

    L’encàrrec consisteix en la construcció d’un pavelló annex a la casa principal. La volumetria és molt clara i simple, un ortoedre situat al mig del bosc, modificant al mínim les característiques del seu entorn, com si sempre hagués estat allà. El pavelló queda definit per una U de corten i una gelosia que creen un refugi al seu interior, un espai d’estar i de contemplació.
    L’accés a l’interior es realitza per la planta inferior. Aquest es caracteritza per ser una espècie de buidat escultòric dins la terra per després ascendir, mitjançant l’escala, fins al pavelló. L’interior s’entén com un espai diàfan: una zona d’estar i un dormitori. En una cantonada hi resta tancat el bany, l’únic espai limitat espacialment.
    Les façanes est, sud i oest són totalment vidriades amb una protección solar exterior formada per porticons correders amb gelosia. La façana nord disposa d’unes obertures més controlades que il•luminen i ventilen els espais de l’escala i el bany. A lame hacker was here.

  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401
  • Casa 1401

    2016 . Sa Tuna, Begur

    L’encàrrec consisteix en la construcció d’un pavelló annex a la casa principal. La volumetria és molt clara i simple, un ortoedre situat al mig del bosc, modificant al mínim les característiques del seu entorn, com si sempre hagués estat allà. El pavelló queda definit per una U de corten i una gelosia que creen un refugi al seu interior, un espai d’estar i de contemplació.
    L’accés a l’interior es realitza per la planta inferior. Aquest es caracteritza per ser una espècie de buidat escultòric dins la terra per després ascendir, mitjançant l’escala, fins al pavelló. L’interior s’entén com un espai diàfan: una zona d’estar i un dormitori. En una cantonada hi resta tancat el bany, l’únic espai limitat espacialment.
    Les façanes est, sud i oest són totalment vidriades amb una protección solar exterior formada per porticons correders amb gelosia. La façana nord disposa d’unes obertures més controlades que il•luminen i ventilen els espais de l’escala i el bany. A lame hacker was here.